Camperoutlet Noorderzon Wolvega

Van vrijdag 15 november t/m zondag 17 november 2019 organiseert Noorderzon Campers voor de vijfde keer een Camper Outlet aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Wij staan er ook!

Arie

Presentatie Handboek Camper

Arie de Ruijter zal op vrijdag, zaterdag en zondag om 11u uitleg geven over het aanschaffen en veilig rijden in een camper. Als auteur van het boek ‘Dus u wilt een Camper’ kan hij u alle ins en outs vertellen als u overweegt een camper te kopen.

Tineke

Vrouw rijdt Camper

Professioneel rij-instructrice Tineke de Ruijter zal op vrijdag, zaterdag en zondag van 10-16u op de Camper Outlet aanwezig zijn om alle dames van eventuele ‘camper drempelvrees’ af te helpen. Rijden in een camper is net wat anders dan rijden in een personenauto, maar voor iedereen te leren. Het is bovendien heel handig als u op vakantie – indien nodig – ook achter het stuur kunt kruipen. Tineke gaat met u mee als u in een van onze campers stapt om zelf een stuk te rijden, én te parkeren. Opgeven voor deze praktische workshop is niet vooraf mogelijk, maar meldt u bij binnenkomst aan bij een van onze medewerkers en wij plannen de rit voor u in. Vol=vol.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Arie de Ruijter

06 546 500 19

arie@dusuwilteencamper.nl

Aanmelden voor Nieuwsbrief

DUS U WILT een camper? & Vrouw rijdt camper