Het Boek DUS U WILT een camper?

Algemeen

“Dus uw wilt een camper?” Die vraag stelden de verkopers ons steevast toen wij voor het eerst op camperjacht gingen. En de volgende vraag was meestal: “Wat is uw budget?”. Zo word je dus soms ingeschat. Geld is best wel een ding.

 

Maar koop je voor dat geld de camper van je dromen? Heb je goed nagedacht over wat je wilt? Heb je de alternatieven overwogen? Of laat je je als argeloze koper misschien wel verleiden een koop waar je al gauw spijt van hebt?

 

Een camper is een complexe machine. Het moet allemaal in orde zijn en passen bij je wensen en financiële mogelijkheden. Motor, chassis, woonruimte, wooncomfort, gewicht, banden, elektriciteit voor 12 V en 230 V, elektronica, gas, water, verwarming, koeling, de camper moet waterdicht zijn en geen vochtproblemen hebben. En de prijs moet ook nog kloppen.

 

Een beginnende camperaar zal dat allemaal zelden kunnen overzien. In ons boek “DUS U WILT een camper?” hebben wij geprobeerd dat overzicht voor de starters te geven. Met de kennis en inzichten uit dit boek ben je beter in staat de camper van je dromen te vinden.

 

Folder

>>> Klik hier voor PDF

Boek DUS U WILT een camper?

Boek DUS U WILT een camper?

€28.95Prijs

Arie de Ruijter

06 546 500 19

arie@dusuwilteencamper.nl

Aanmelden voor Nieuwsbrief

DUS U WILT een camper? & Vrouw rijdt camper