Camper Expo Houten


In Houten vindt van vrijdag 22 maart tot en met zondag 24 maart de Camper Expo plaats (www.camperexpo.nl).

Boek

Arie de Ruijter staat er met het boek "Dus u wilt een camper?" direct bij de ingang in hal 3 op stand 325.

Presentatie

Arie verzorgt elke dag om 11:45 tot 12:15 een presentatie over de belangrijkste aandachtspunten bij het aanschaffen van een camper.

VrouwRijdtCamper

Rijdt uw partner altijd in de camper? Houdt u zich vooral bezig met de navigatie? Wilt u daar verandering in brengen? Dan heeft u nu de gelegenheid. Benica campers uit Enschede heeft om vrouwen de gelegenheid te geven

een camper ter beschikking gesteld. Rij-instructrice Tineke de Ruijter van www.VrouwRijdtCamper.nl rijdt tijdens de Camper Expo in Houten met geïnteresseerde vrouwen. Ervaring opdoen met een stuk rijden, en enkele bijzondere verrichtingen in een rustige omgeving in een mooie camper.

De voorinschrijving is vol. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag: voor wie zich het eerst meldt. U kunt zich inschrijven voor de resterende plaatsen direct bij de ingang in hal 3 op stand 325 bij Arie de Ruijter.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Arie de Ruijter

06 546 500 19

arie@dusuwilteencamper.nl

Aanmelden voor Nieuwsbrief

DUS U WILT een camper? & Vrouw rijdt camper