Follow up weekend VrouwRijdtCamper


In september 2016 is voor 13 camperequipes op camperplaats Afslag Nagele een weekendarrangement georganiseerd. Centraal stond VrouwRijdtCamper met rijles voor de vrouw in eigen camper.

Dat is zo goed bevallen, dat deelnemers in het eerste weekend van april 2017 op herhaling zijn geweest. De follow up bestond uit een rondrit met de eigen camper door Noordoostpolder en Urk. Rij-instructrice Tineke de Ruijter van VrouwRijdtCamper nam plaats op de

bijrijdersstoel om de rijvaardigheden van de deelnemers aan te scherpen: manoeuvreren, rekening houden met de uitzwaai, "het nieuwe rijden". Tijdens de rondrit werd Windpark Noordoostpolder (Rennes, 11 Beaufort) bezocht. Daarna werd naar het Waterloopbos in Kraggenburg gekoerst. In de tulpenbroeierij van Litjens Tulpen in Creil werd gezien en meegemaakt hoe in Noordoostpolder tulpenbollen worden gekweekt en voor de verkoop gereed worden gemaakt. De deelnemers sloten de rondrit af met een kijkje bij de windmolens aan de Westermeerdijk en Urk.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Arie de Ruijter

06 546 500 19

arie@dusuwilteencamper.nl

Aanmelden voor Nieuwsbrief

DUS U WILT een camper? & Vrouw rijdt camper