Eerste exemplaar boek DUS U WILT een camper? uitgereikt aan schaatscoach Ab Krook en zijn vrouw

Op donderdag 19 januari 2017 hebben Arie en Tineke de Ruijter het eerste exemplaar van hun boek „DUS U WILT een camper?” overhandigd aan Ab en Ineke Krook.

Ab Krook is voormalig Nederlands schaatscoach. Hij begeleidde in 2006 voor maar liefst de achtste keer de Nederlandse schaatsers bij de Olympische Winterspelen. Ab en Ineke Krook zijn fervente camperaars en zijn met hun camper ieder jaar te vinden langs de route van de Tour de France.

De uitreiking van het eerste exemplaar werd georganiseerd door Fiet van Beek van Uitgeverij Anderszins in samenwerking met Femke Beekes, beursmanager van de Caravana, en haar collega Siebine Burggraaff.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Arie de Ruijter

06 546 500 19

arie@dusuwilteencamper.nl

Aanmelden voor Nieuwsbrief

DUS U WILT een camper? & Vrouw rijdt camper