Arie de Ruijter

06 546 500 19

arie@dusuwilteencamper.nl

Aanmelden voor Nieuwsbrief

DUS U WILT een camper? & Vrouw rijdt camper

March 20, 2019

April 29, 2018

April 29, 2018

March 13, 2018

March 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Kampeer & vrije tijd beurs Evenementenhal Hardenberg

April 17, 2017

De Kampeer & vrije tijd beurs Evenementenhal Hardenberg van 17 tot en met 19 februari is achter de rug. We hebben met veel geïnteresseerde mensen gesproken. Mensen die al jaren in een camper rijden, verstokte caravanners en ook bezoekers, die op zoek zijn naar hun eerste camper, de camper van hun dromen. 

Op de Kampeer & vrije tijd beurs had de laatste groep ook best wel wat te bekijken. Van kleinere buscampers van net 5 meter lang met een hefdak tot luxe winterharde integraalcampers van ruim 8 meter lengte. De vraag is natuurlijk: "Wat is uw budget?". Maar de vraag is vooral ook: "Wat gaat u met uw camper doen?".

 

Een voorbeeld. Een stel begon enthousiast te vertellen over hun vakanties in Noorwegen en Zweden. Echte Scandinavië-gangers. Ze zeiden in hun vakanties geen behoefte te hebben aan een douche en een keukentje. Douchen doen ze door een duik in een meertje, eten doen ze altijd buiten. Die mensen hoeven geen luxe camper. Een langere camper is alleen maar lastig op de smalle wegen die ze opzoeken. En duurder, want elke meter extra lengte kost meer op de Scandinavische veerboten. Een buscamper volstaat prima. Ze kunnen ook prima uit de voeten met een busje met een hefdak en een luifel.

 

Een ander voorbeeld. Fervente wintersporters, die voor hun ski-vakanties hun camper willen gaan gebruiken. Een goed geïsoleerde camper is dan wel een must. Na het skiën breng je je avond door in je camper. Voldoende ruimte en een beetje zitcomfort zijn dus ook belangrijk. 

 

Een derde voorbeeld. Op de beurs vertelde een stel veel en graag te fietsen. Ze hebben goede en dure fietsen. De fietsen moeten tegen diefstal en slecht weer worden beschermd in de garage. Ze hadden een prachtige camper gezien met een electrisch beweegbaar bed. Maar kan het bed ook omlaag als de fietsen in de garage staan, of moeten de fietsen 's nachts naar buiten?  

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief